Bevar dine tænder vel med hjælp fra din tandlæge i Aarhus

29 maj 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at bevare dine tænder flotte og funktionelle resten af livet? Så bør du mindst én gang om året besøge din faste tandlæge.

Hvordan kan min tandlæge hjælpe mig?

Måske tænker du at der ikke er megen idé i at gå til tandlæge når nu dine tænder intet fejler. Men her skal du tænke på at det bedste du kan gøre for dine tænder er at forebygge skader og dårligdomme. Og til dette formål er din tandlæge din nærmeste allierede.

Når du en eller to gange om året sætter dig i tandlægestolen og gaber op giver du nemlig din tandlæge en glimrende mulighed for at undersøge dine tænder til bunds. Det betyder at tandlægen vil kunne finde ansatser til alvorlige tandlidelser så som parodontose eller karies (huller i tænderne).

Hvis disse opdages i tide vil tandlægen have de stærkeste forudsætninger for at forhindre dem i at udvikle sig og dermed forebygge alvorlige skader på dine tænder og dit tandkød.

Huller i tænderne kan forebygges ved hjælp af pensling med fluor der hvor tandlægen kan se misfarvninger på tandens emalje. Og parodontose kan bremses i sin udvikling gennem hyppig og grundig rensning af tænder og tandlommer hvorved belægninger fjernes således at bakterierne mister deres vækst grundlag.

Find din lokale akut tandlæge i Aarhus C

Der ud over kan du altid søge akut tandlæge hjælp hos den nærmeste tandlæge. Bor du for eksempel i Aarhus hedder din nærmeste akut tandlæge TandlægeCenteret Clemens Torv.

Skulle du opleve pludselige og voldsomme smerter eller blødninger fra dit tandkød bør du omgående søge hjælp hos en tandlæge. Og leder du efter en centralt beliggende én af slagsen er TandlægeCenteret Clemens Torv dit bedste bud. TandlægeCenteret Clemens Torv holder aldeles rimelige priser på tandbehandling.

Du kan få yderligere information om TandlægeCenteret Clemens Torv på hjemmesiden clemenstand.dk.

Flere Nyheder