Bliv en del af lokalområdet ud fra din lejebolig i Vejle

30 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man er kommet godt til rette i ens nye lejebolig i Vejle, så er det nemt nok at lukke sig inde enten alene, som par eller sammen med familien og ikke rigtig delagtiggøre sig med dem, der er omkring en i området.

Pudsigt nok ser man netop den slags i især lejlighedskomplekser, hvor man bor så tæt, at man formentlig bliver trætte af hinanden over, at man måske kan høre dem gennem væggene, de larmer, sviner i opgaven og andet, mens man ved nabohuse gerne vil over at se ens nabo, så man ikke føler sig ensom.

For det er netop det, der kan komme til at ske, at man isolerer sig lidt for meget og ikke kommer ens naboer og de andre i lokalområdet ved, hvilket specielt kan blive hårdt om vinteren, hvor alt er koldt og gråt.

Og man kan jo tage udgangspunkt i ens lejlighed til at lære andre at kende.

Lejeboligen i Vejle bliver udgangspunktet for at lære andre at kende

Som det første plejer man jo at holde en indflytterfest for dem, som man kender, men man bør også tilbyde naboer at kigge forbi.

De kan jo fortælle lidt om boligen, hvis den ligner andre i området, hvad der rør sig i lokalområdet, hvad man kan tage sig til og meget andet, så man kommer de andre mennesker ved.

Det er også sådan, at man får sat ansigt på de andre, så man ikke går og får fordomme om hinanden, hvilket hurtigt kan ske, når man ikke rigtig kan se for sig, hvem man bor i nærheden af.

Der er måske også en forsamlingsbolig, hvor man kan slå begivenheder op for de lokale, så man kan komme hinanden ved her.

Og så er der nok også en lokalbestyrelse, der handler om boligforholdene, som man kan tage sig af.

Flere Nyheder