Bryd smittekæden med mundbind fra Testsmart

Når du går rundt og skranter, og der er influenza eller snue i omløb på din arbejdsplads eller dine øvrige omgivelser, bør du passe på. Det er utroligt nemt at blive smittet med en af disse virus infektioner.

Grunden til at smitte faktoren er så høj er primært at disse vira overføres ved dråber, og at folk generelt er meget dårlige til at holde sig hjemme når de er syge. Går man ud mens man er syg og dermed smittebærer kan man lynhurtigt komme til at smitte mange mennesker på kontoret, i de offentlige transport midler eller i supermarkedet. De mikroskopiske smittebærende dråber spredes nemlig i en sky fra den smittede i det øjeblik han eller hun nyser eller hoster.

Denne sky kan blive hængende i luften i meget lang tid, og således blive indåndet af andre mennesker. Dråberne kan også lande på overflader – for eksempel på varerne i supermarkedet – eller på dørhåndtag, som andre mennesker kommer i berøring med. Således overføres smitten nemt til mange personer i løbet af kort tid. Og så er der sat gang i en smittekæde, som kan forårsage megen sygdom og sågar død. Det er nemlig ikke alle som håndtere smitte med forkølelse eller influenza.

Beskyt din omverden – brug mundbind fra Testsmart

Hvis du ønsker at bidrage til at bryde denne smittekæde, og dermed potentielt skåne de mest udsatte borgere i samfundet, bør du således bære mundbind når du færdes i det offentlige rum mens du stadig bærer rundt på smitten. Allerhelst burde du holde dig inden døre i denne periode, men skulle du få brug for at gå ud kan du begrænse din smittefare ved at iføre dig et tre lags mundbind til engangs anvendelse.

Du kan bestille billige engangs mundbind hos den danske forhandler Testsmart – læs mere på Testsmart.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *