Du kan hæve dine terrassebrædder lidt over jorden

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan vælge at anlægge ens terrasse med terrassebrædder direkte på jorden, selvom man oftest ser den slags gjort med fliser eller beton, men man kan også hæve ens terrasse lidt over jorden.

Eventuelt kan man faktisk gøre det så meget, at man skal et par trin op.
Så er man så bare nødt til at bygge den slags trin, og det kan man jo gøre hele vejen rundt på terrassen, eller man kan holde det til et bestemt sted på terrassen.

Den er jo næppe højere, end at mange mennesker nok godt kan træde direkte op på den, og det så kun er børn eller svagt gående, som der skal bruge de trin for at komme op.

Man kan også lave en lille rampe, så man lettere kan rulle ting med hjul op på terrassen, om det er en grill eller en person i rullestol.

Terrassebrædderne kommer til at blive anlagt lidt over jorden

Man hæver jo ikke så meget terrassen for at undgå en oversvømmelse, for så man nok ikke gået ud på terrassen til at starte med.

Men det kan give lidt luft til under terrassen, og det kan se flot ud – plus man så kan se lidt længere væk ved at træde op på terrassen.

Man kan jo ligefrem bygge den så højt, at man ender med at skulle flere trin op på den.

Dog skal man så have adgang til den via en dør på huset, for ellers bliver det for besværligt at få havemøbler og andet op på terrassen.

Man kan så lukke af på terrassen med terrassebrædder hele vejen rundt, så man ikke kan se ind under den, og man kan vælge at lægge terrassebrædderne med lidt mellemrum mellem sig eller direkte efter hinanden.

Det sidste er nok meget smart, så man ikke falder over en revne eller taber ting ned mellem terrassebrædderne.

Flere Nyheder