Er en reparation altid en garanti på et værksted?

05 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Har man blandt andet fundet et godt værksted i Hillerød, der især i denne sammenhæng tager sig af at ordne biler, så kan du være ret så sikker på, at de vil gøre, hvad de kan for at få din bil klar til at køre på vejene.

Dette gælder både, om den skal gøres klar til service, om den siger underlige lyde, der er gået noget stort eller småt i stykker, eller den måske har været involveret i en ulykke.

Dog skal der jo heller ikke lyves for dig, hvis der nu ikke er noget at komme efter i en bil, der næsten er totalsmadret eller har nærmet sig sin sidste dato for at fungere – om det er en veteranbil eller ej.

Den er måske så mere museumsklar, end den er køreklar.

Så man skal ikke give dig håb for, at din bil kan køre igen, hvis den rent faktisk ikke ville kunne det i længden.

Værkstedet bør måske ikke fikse problemet

Du kan jo også være i den situation, hvor dette værksted måske godt kan ordne fejlen ved din bil, men det er en skade eller fejl, der næsten med garanti vil komme igen.

Derfor vil det ikke hjælpe noget i det lande løb, da bilen så alligevel vil gå i stykker igen på samme område og i længden på flere områder, så det bliver en dyr omgang.

I den forbindelse vil den bedste anbefaling nok være, at man finder sig en anden bil, da det bedre kan betale sig at købe en (ny) bil nu, end at man fikser på den gamle bil.

Ellers vil et godt værksted gå gennem ild og vand for dig, for at bilen skal komme til at blive køreklar igen, og de ansatte vil yde den bedste service for dig, så du får sådan en god oplevelse, at du kommer igen hos dem.

Flere Nyheder