Få råd til drømmebilen med leasing

10 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Forestil dig, at du kan komme trillende ind på parkeringspladsen ved kontoret i en fræk, orange Lamborghini. Eller ankomme med stil til gammel elev festen i en elegant Ferrari. Der er noget utroligt lækkert ved at sætte sig ind i en bil i luksusklassen – for slet ikke at tale om at stige ud af den foran det måbende publikum. Og oven i købet kommer så køreglæden og fornemmelsen af såvel det lækre indtræk i kabinen som de mange heste under kølerhjelmen. Der er nu noget særligt ved luksusbiler – og nu har du faktisk muligheden for at lease sådan én i en kortere eller længere periode.

Bliv flot kørende med flex- eller del-leasing

Hos Formula Leasing kan du nu lease biler i luksusklassen. Det drejer sig om biler af mærkerne Ferrari, Maserati, Porsche, Audi, BMW, Mercedes og Range Rover Sport. Og ønsker du dig en smuk og stilren Bentley, en nostalgisk Oldsmobile, en sporty Aston Martin eller anden type luksusbil, kan dette også arrangeres. Med en leasing aftale kan du som privatperson eller i erhvervs øjemed opnå skattemæssige fordele, som du ikke ville kunne få, hvis du gik ud og købte en tilsvarende bil.

Hvordan fungerer leasing af bil?

Der findes flere forskellige former for leasing. De mest kendte er del-leasing og flexleasing. Del-leasing, som du kan drage fordel af, hvis du skal bruge en firmabil, og du gerne vil undgå firmabeskatning. Med del-leasing sparer din arbejdsgiver samtidig en god del af udgiften på bilen. Flexleasing henvender sig i høj grad til private. Her deler du registreringsafgiften, som godt kan være ret høj på luksusbiler, op i mindre bidder, i stedet for at skulle betale de fulde 150% af bilens pris på én gang ved indregistrering af bilen. Du kan se alle de flotte luksusbiler til leasing hos https://specialcars.dk/

Flere nyheder