Få den rette alkoholbehandling på et misbrugscenter

Få den rette alkoholbehandling på et misbrugscenter

Hvis du har en alkoholiker i familien eller i den nære omgangskreds, kan du sikkert nikke genkendende til den høje grad af berørings angst og tabu, som omgærder denne form for misbrug. Det er altid lidt tys tys, at onkel Henrik måske drikker lidt for meget, eller at en af vennerne i kliken vist har slået sig på flasken efter at konen skred – eller måske endda før?

Er du selv den nærmeste pårørende til en alkoholiker – for eksempel kæreste eller ægtefælle – ved du på første hånd, hvordan denne berørings angst udmønter sig. Og måske bidrager du selv positivt til den ved konstant at dække over – eller undskylde for – den misbrugsramte, alt imens misbruget og afhængigheden blot eskalerer.

Få hjælp til afvænning af din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle

Du er havnet i en meget ulykkelig situation, hvor du på én gang ønsker at støtte din alkoholiserede pårørende og gerne vil opretholde et image udad til, samtidig med at du skal holde sammen på familien. Er der børn inde i billedet, som skal leve i den rædselsfulde misbruger verden, gør det sikkert ekstra ondt. Men du er nødt til at forholde dig til misbruget – det går nemlig ikke over af sig selv. Afhængighed, hvad end det er af alkohol, receptpligtig medicin eller hårde stoffer, vil aldrig fortage sig, men tvært imod vokse i omfang, indtil den misbrugsramte person er ganske opslugt.

Derfor bør du skride til handling, og sørge for at din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle får den hjælp, han eller hun har brug for. Dette kan for eksempel ske med hjælp fra andre familie medlemmer, som ved en såkaldt intervention kan hjælpe med at få motiveret vedkommende for en alkoholbehandling. Og så står Behandlingscenter Stien klar med et behandlings program, som kan hjælpe din misbrugsramte kære tilbage til livet.

Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/