Få dit badekar til at stå som nyt med en badekar emalje reparation

Er du en af de heldige som er i besiddelse af et badeværelse med eget badekar? Så drømmer du sikkert om at ruge dit badekar til hyggelige og velgørende wellness stunder med tændte duft lys på bassin kanten, blid musik på anlægget, og blødgørende olier og salte i det lune badevand.

Men hvis dit badekar er grimet og skrammet på indersiden, og emaljen gullig og ru i overfladen, er det nok så som så med lysten til at nedsænke dit legeme deri. Og så er det på tide at få fat i en dygtig håndværker med speciale i maling af badekar.

Hvorfor skal jeg lade mit badekar restaurere?

Måske tænker du at det er lidt langt at gå bare for at få et funktionelt og lækkert badekar, og at du måske i virkeligheden burde erstatte det med en mere tidssvarende og plads besparende bruseniche. Men her bør du tænke dig grundigt om.

Det at skille sig af med et badekar er absolut ikke nogen hverken let eller billig affære. Hele soklen omkring karret skal brydes ned, og dette skal bortskaffes. Skal der opføres en bruseniche skal afløbet sandsynligvis flyttes – og så skal du ud og have fat på en autoriseret VVS installatør.

Dertil kommer at du ved at afskaffe dit badekar fjerner et vigtigt aktiv for din bolig. I en salgs situation står du stærkt med badekar i eget badeværelse. Selvfølgelig forudsat at dit badekar er smukt og skinnende, og forsynet med en stærk emalje.

Få hjælp til maling af badekar hos professionel håndværker

Det er her din badekarsmaler kommer ind i billedet. På få timer kan en dygtig håndværker forsyne dit slidte badekar med en funklende ny emalje og derved få det til at stå som var det ganske nyt. Du kan få et stærkt tilbud på emaljering af badekar hos https://www.ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *