Få en totalrenovering af badekar i København

07 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis dit gamle, gulnede og skrammede badekar blot står og fylder op på dit badeværelse har du sikkert i mange anledninger overvejet at smide det ud. Men der er mange fordele ved at beholde badekarret.

Et intakt og rummeligt badekar kan faktisk udgøre et stort aktiv for dit hus eller din lejlighed i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Og derfor bør du i stedet overveje at lade badekarret sætte i stand med en emaljering.

Hvordan foregår emaljering af badekar?

Når et badekar skal renoveres foregår det lidt på samme måde som en autolakering. Først vil din badekarsmaler sørge for at badekarrets inderside er slebet helt glat. Dernæst påføres de enkelte emalje komponenter lag for lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal cirka fire lag til før overfladen er helt glat og ensartet.

Selve processen tager højst fire timer. Og allerede efter et døgn kan du atter tage dit badekar i brug.

Hvem kan foretage en reemaljering?

Som nævnt minder en reemaljering om en autolakering. Lige som du aldrig selv ville give dig i kast med at lakere familiens bil bør du overlade arbejdet med emaljering af badekar til en professionel badekarsmaler.

På den måde er du garanteret et smukt og holdbart resultat. Og som ekstra bonus slipper du for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med det omstændelige arbejde.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i København?

Er dit hus eller din lejlighed beliggende i eller omkring hovedstaden kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten. Hos Emaljespecialisten kan du få et skarpt tilbud på en professionelt udført emaljering af badekar. Emaljespecialisten har mange års erfaring med renovering af emaljerede emner så som for eksempel badekar, håndvaske, fliser og klinker.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten, og se de aktuelle priser på renovering af badekar, på https://www.emaljespecialisten.dk/renovering-af-badekar/ 

Flere Nyheder