Få malet dit hjem

20 maj 2020
Lotte Hindsberg

Kender du det, at du har malet. Enten dit eget hjem eller hvis du har hjulpet en ven og når dagen så er slut er du smurt ind i maling. Fra top til tå. Dit hår, dine fødder, dit tøj og dine hænder. Upåagtet af at du har prøvet at undgå det.

Samtidig har du også måtte fjerne maling fra gulvet og andre steder og det selv om at i har dækket af omhyggeligt. Det er en af årsagerne til at det kan være en god ide, at få et malerfirma i Ballerup til at male dit hjem.

Gør god brug af din lokale maler

Der er meget mere du kan drage fordel af hvis du får din lokale maler til at male dit hjem. Gør brug af hans lange erfaring og uddannelse og få råd og vejledning i forhold til hvilke farver du med fordel kan få malet dit hjem i. Især hvis du gerne vil have andre farver end den hvide der har været domineret i de sidste mange år. Det kan også være at du har et rum du gerne vil have til at virke større eller mindre.

Eller at der er lavt til loftet og du gerne vil have det til at virke højere. Med farver på væggen kan du lave “optisk bedrag” og få rummet til at virke anderledes end det reelt er. Det er blandt andet det din maler er uddannet til og en af de grunde, at man bør vælge en professionel til at male, frem for selv at kaste sig ud i projektet.

Derudover skal det ikke undervurderes, at du slipper for at tage ferie eller skal bruge flere uger på at male og leve i bygge og maler rod, alt i mens at du får malet. Den tid kan i stedet bruges på at flytte.

Flere nyheder