Find den rette varmepumpe på Falster

05 marts 2021
Astrid Pedersen

Skal boligen have en grønnere og mere bæredygtig profil, når det kommer til CO2 forbrug? Så kan du med fordel hoppe med den fælles grønne omstilling og energi optimere boligen. Dette kan du for eksempel gøre ved hjælp af efterisolering af husets ydermure samt udskiftning af ruderne i vinduerne til mere isolerende af slagsen.

På den måde kan du spare en del energi i forbindelse med opvarmning af stuer og værelser. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på såvel den økonomiske som den energimæssige besparelse skrotter du det gamle fyr eller de uddaterede elektriske radiatorer for i stedet at installere en moderne og klima venlig varmepumpe.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe?

Fyrer du med olie, gas eller piller vil du med stor fordel kunne skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe. Luft til vand varmepumpen er her i 2021 det mest klima og miljø venlige alternativ til fyret – og faktisk også langt det billigste.

Hvor kan jeg købe en luft til vand varmepumpe på Falster?

Hos A+ VarmetekniQ og VVS finder du et stort udvalg af luft til vand varmepumper fra blandt andet Metro Air, Panasonic, DVI og Samsung. A+ VarmetekniQ og VVS hjælper også gerne med at montere og installere din nye luft til vand varmepumpe, og giver gerne et tilbud på løbende service og vedligeholdelse af varmepumpen.

A+ VarmetekniQ og VVS kan præsentere en fuld stab af dygtige VVS teknikere og installatører som i kraft af deres uddannelse og høje faglige niveau er stærkt rustet til at forestå opsætning og installering af din nye luft til vand varmepumpe. Og med hjælp og vejledning fra en autoriseret VVS installatør fra A+ VarmetekniQ og VVS kan du hurtigt finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe.

Du kan få mere information på hjemmesiden avarmetekniqogvvs.dk 

Flere Nyheder