Find et billigt lån online

18 april 2021
Astrid Pedersen

Står du med en once in a lifetime mulighed for at komme på en lækker og velfortjent ferierejse – eller mangler du finansiering i forbindelse med en længe tiltrængt renovering af din bolig? Så kan du eventuelt overvejer at optage et online lån.

Hvor kan jeg låne penge billigt?

Der findes masser af långivere som tilbyder billig lån online. Det er dog ikke dem alle sammen som er lige fine i kanten.

Du bør for en hver pris undgå at entrere med ågerkarle og lånehajer. Disse vil som regel reklamere med billige lån til lave renter. Men typisk vil der være skjulte gebyrer som gør lånet meget dyrt. Og du vil ikke kunne gardere dig imod pludseligt stigende renter på dit online lån når du optager et sådant hos en tvivlsom långiver.

I stedet bør du vende blikket mod banker og penge institutter som af Finanstilsynet er godkendt til udstedelse af online lån til private forbrugere. Når en långiver er registreret under Finanstilsynet vil pågældende bank eller penge institut være forpligtet til at følge visse retningslinjer som blandt andet foreskriver fuld transparens i låneprocessen. Det betyder at du helt fra begyndelsen vil kunne få det fulde overblik over omkostningerne forbundet med dit lån.

Du vil ved hjælp af en smart låne beregner kunne fastsætte løbetiden på dit lån – og dermed størrelsen på de månedlige afdrag. Det betyder i praksis at du har mulighed for at tilpasse afdragenes størrelse så de matcher dit husholdnings budget samtidig med at du kan se hvor stort et beløb du reelt kommer til at betale tilbage.

Med et lån hos en långiver registreret under Finanstilsynet får du således et sikkert lån som ikke behøver at koste dig det helt store. Du kan læse meget mere om Ikano Bank, og optage et lån online, på ikanobank.dk.

Flere Nyheder