Føl dig hjemme i Sydfrankrig

Med et helt nyt og unikt koncept, kan du blive medejer af hele 5 ferieboliger i udlandet. Så har du mulighed for at vende tilbage til familiære omgivelser i en række forskellige lande. Du deler med 21 andre familier – ikke på samme tid selvfølgelig – og ejerforeningen 21-5 tager sig af alt det besværlige. Det eneste du skal gøre, er at slappe af.

Foreningen har blandt andet lækre ferieboliger i Sydfrankrig, https://www.21-5.dk/destinationer/sydfrankrig/  her er risikoen for at komme til at kede sig lig med nul. Der er altid noget at lave i Sydfrankrig.

Besøg de smukke, middelalder byer i Sydfrankrig 

Avignon er en by, der er gennemsyret af en rig religiøs historie og med en fantastiske arkitektur, som man forventer af et sådant sted. I middelalderen var denne charmerende centrum for den vestlige kristendom. Intet mindre end seks paver har boet i denne by, og man kan derfor finde bygninger fra det 14. århundrede, og med fascinerende relikvier fra det 14. århundrede, såsom de uvurderlige gotiske fresker på væggene i de pavelige lejligheder.

Hvis du vælger at blive medejer af et hus i Sydfrankrig, er det et must at besøge denne lille by, der er fyldt med fantastiske seværdigheder

Eller hvad med et visit i byen Carcassonne. Det er virkelig en smuk by. Med dens middelalderlige arkitektur ligner den noget fra Game of Thrones eller Ringenes Herre. Hvis du er vild med historie, skal du besøge denne by, når du nu alligevel bor lige i nærheden.

Hvis du er mere til party party, mens du er i Sydfrankrig, så skal du heller ikke gå glip af storbyen Nice. Det er byen som de fleste tænker på, når nogen nævner Sydfrankrig. Det er en stor by med lange esplanader og store torve – det er også den 5. største by i Frankrig. Det er også her at du får superb, magnifique og lækker fransk mad!

Det kan kun stærkt anbefales at blive medejer af et hus i Sydfrankrig med ejerforeningen 21-5.