Gode råd til dig der skal flytte

06 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Skal du igang med at fraflytte din lejlighed eller hus? Flytning er aldrig det sjoveste projekt at kaste sig over, men det er nødvendigt, hvis du står og skal flytte ud af din bolig. Med det rette hjælp fra enten familie, venner eller professionelle, så kan det gøre flytningen betydelig mere nem for dig. Du kan læse mere om, hvordan flytningen kan klares i dette indlæg. 

 

 

1. Start i god tid

Det kan være en god idé, at du starter flytningen i fornuftig tid, fremfor at vente til allersidste øjeblik. Hvis du har besluttet dig for at hyre nogen, er det første, du skal gøre, det er at begynde at pakke. Du kan ikke forvente, at dine flyttefolk eller hjælpere pakker for dig, og de vil højst sandsynligt tage mere tid, end hvis du gjorde det selv. Der er også visse genstande, der skal pakkes med omhu, f.eks. elektronik og service.

 

2. Få flyttet alt på én dag

Med et flyttefirma så kan du få flyttet alle dine ting på en dag. Et flyttefirma vil komme i en stor last – eller varevogn, der er ret så rummelig og stor. De kan få hjulpet dig med at slæbe alle dine ting ned fra fjerde sal, så du ikke risikerer at tabe noget på vej ned. Du kan med fordel sørge for at få dine ting hentet tidligt på dagen, for du vil have god tid til at pakke ud og finde dig til rette i dit nye hjem.

 

3. Få alle ting mærket

Dine kasser skal helst være mærket med det, der er i dem, så det er nemmere for flyttefolkene eller hjælperne at placere det hele der, hvor det hører til. F.eks. så har du måske en kasse, hvor der står “bøger” på. Så ved flyttemændene, hvor de skal placere kassen med bøger, når de ankommer til dit hjem. Herudover ved de også, hvor tungt netop denne kasse er, og derfor skal der måske to til at flytte den.

Flere Nyheder