Grundig og professionel gulvslibning kan redde dit gulv

Er dit før så smukke trægulv gået hen og blevet et kludetæppe af pletter, skjolder og andre misfarvninger? Er du træt af, at splinter river dine strømper til trævler, og dine fødder til blods – og at dit gulv bare generelt er grimt og trist at se på? Så er det nok, fordi gulvet er så slidt, at det kun kan reddes ved en grundig gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om det er på tide med en gulvafslibning?

Trægulve kræver generelt megen pleje, hvis de skal forblive smukke og sunde af udseende. Visse typer trægulve er dog mere opmærksomheds krævende end andre. Dette gælder især for de trægulve, som er behandlet i overfladen med lud eller sæbe. Et lud- eller sæbe behandlet trægulv er noget af det smukkeste og mest behagelige, man kan have på sit gulv. Den lyse, silkematte overflade er en fryd for øjet, og skøn at betræde. Til gengæld skal du gerne bruge nogle timer hver eneste uge på at give dit gulv den beskyttende og vedligeholdende pleje, der kræves. Ellers bliver den beskyttende hinde hurtigt slidt bort. Når træværket først er blottet, og er begyndt at suge sollys, spildte, farvede væsker, samt støv og skidt til sig, kan du vaske det nok så hyppigt og aldrig så grundigt – det kommer aldrig til at se pænt og ensartet ud igen, med mindre du forkæler det med en professionel gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Når du vælger at få slebet din gulv af en professionel fagperson, vil vedkommende på baggrund af sin viden om – og erfaring med – trægulve hurtigt kunne vurdere, hvor omfattende skaderne er. Derfor vil han kunne bestemme, hvor meget det er nødvendigt at slibe af dit gulv for at opnå det ønskede resultat. Du får de smukkeste og mest ensartede gulve med en professionel gulvafsliber. Læs mere på gkservice