Kan man selv skifte sine døre?

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis man er i gang med at renovere sit hus og gerne vil spare nogle udgifter, så kan det være en god idé at gøre nogle af tingene selv. Det kunne for eksempel være ved at skifte sine døre selv, man kan og må man overhovedet det? Svaret på dette spørgsmål er ja, det må man gerne og det er faktisk ikke særligt svært. Der er kun et par småting man lige skal være opmærksom på, men ellers er det bare at sætte i gang. Find ud af hvordan, i denne artikel.

døre

Hvad skal man vide inden man skifter døren?

Inden man går i gang med at afmontere sine gamle døre, så bør man lige sætte sig lidt ind i hvordan man gør og hvad det kræver. Hvis man ikke ved hvad man skal være opmærksom på, eller hvordan man gør, kan man hurtige gøre mere skade en gavn og ende med at få flere udgifter end man egentlig havde planlagt. Derfor bør man læse op på det man er ved at udføre. Vil du vide mere om døre, kan du f.eks. læse mere på klarvinduer.no eller søge på Google.

Mål dine døre og tjek dine hængsler

Når du har læst lidt på hvad der er vigtigt at huske, når man skal af- og påmontere døre, så kan man roligt gå i gang. Først og fremmest skal du sørge for at måle dine døre, så du ved præcist hvor store de er. Det skal du fordi, at du på den måde ikke ender med at købe nye døre der ikke passer ind i dørrammerne. Ved at måle din dør, ved du præcist hvor stor den nye dør du skal købe, skal være. Du skal også sørge for at tjekke hvilke hængsler du har på din dørkarm og gamle dør. Dette er nødvendigt fordi at ikke alle døre, monteres på den samme måde.

 

Flere Nyheder