Lad en lokal bedemand i Randers forestå bisættelsen

29 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når man mister et menneske som man har haft kært det meste af – eller måske hele – sit liv, kan sorgen og savnet være svært at håndtere.

Mange efterlevende til nyligt afdøde ægtefæller eller nært stående familiemedlemmer beretter om en følelse af uvirkelighed, og følelsen af tabet kan være nærmest handlingslammende. Man vil typisk føle trang til at gå i hi, og isolere sig fra omverdenen nogle uger mens man bearbejder disse følelser – eventuelt sammen med andre pårørende.

Desværre er det i de fjorten dage som følger efter et dødsfald at de praktiske opgaver melder sig på banen. Der er et dødsbo der skal ryddes, og arv og gæld skal gøres op.

Eventuelt testamente skal gennemlæses, og diverse abonnementer skal opsiges, lige som bank konti skal opløses og pensionsordninger ophæves. Og så er der en begravelse eller en bisættelse som skal arrangeres.

Lad den lokale bedemand hjælpe med bisættelsen

Det er en rigtig god idé at få professionel hjælp til alle disse ting. En dygtig marskandiser kan hjælpe med dødsboet, og en advokat med speciale inden for arveret kan håndtere det juridiske. Og skal du bruge kompetent assistance i forbindelse med forberedelse og afvikling af begravelse eller bisættelse er det en dygtig bedemand som skal på banen.

Her bør du vælge en lokal bedemand eller begravelsesforretning. Så er du nemlig sikker på at din bedemand har god kontakt til relevante instanser, for eksempel præsten i det sogn hvorfra begravelsen eller bisættelsen skal afvikles. Og din bedemand vil samtidig have kendskab til de bedste lokale gæstgiverier eller restauranter hvor du kan afholde gravøl eller reception som opfølgning på selve ceremonien.

Find den bedste bedemand i Randers

Hvis bisættelsen skal finde sted i Randers kan du med fordel vælge den lokale bedemand Begravelsesforretningen Per Wraa. Læs mere, og kontakt bedemanden direkte via hjemmesiden per-wraa.dk

Flere Nyheder