Mal din facade og få et helt nyt hus

At få malet ens hus facade betyder selvfølgelig ikke at det bliver til et helt nyt hus, men det kan føles sådan hvergang man kommer hjem og ser på det. Derfor er det vigtigt at ens hjem ser pænt ud. Både imens man bor der eller hvis man har planer om at sælge.

Det er alt andet lige nemmere at få solgt hvis huset er nymalet og står knivskarpt, end hvis mulige nye ejere kommer og ser et hus, hvor malingen er ved at skalle af facaden. Det er i forvejen hårdt og tidskrævende at flytte, så det vil gøre det nemmere for de nye ejere. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/.

Start med at få huset sandblæst

Hvis du gerne vil have at resultatet bliver så godt som muligt og det samtidig skal holde i mange år er det en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning fjerne gammel pus, kalk, maling samt grønne alger og efterlader det helt rent. Det betyder at det er nemmere at mure facaden og og fortage renoveringer, når facaden er hel ren end hvis man gør det uden at sandblæse.

Det betyder også at den endelige maling bliver flottere og vil holde længere. Det er vigtigt at huset får tid til at tørre, inden der mures og males, da der ellers er risiko for fugt og skimmelsvamp.

Når du skal finde en maler til opgaven, er det en god ide udover at få et tilbud på hvad det vil koste at få malet, også at høre hvilken type maling der bliver brugt. Jo bedre maling jo bedre vil facaden se ud og den vil også holde sig pænere i langt længere tid og du skal ikke have malet igen lige med det samme. Derfor er det vigtigt ikke udelukkende at fokusere på prisen alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *