Med målrettet alkoholbehandling kan du slippe ud af dit misbrug

Med målrettet alkoholbehandling kan du slippe ud af dit misbrug

Hvis du drikker for meget, har du helt sikkert en drøm om at kunne få et mere almindeligt forhold til alkohol. Det er dog virkelig svært for dig at gøre på egen hånd. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug

Der findes mange forskellige former for behandlinger, men en af de absolut mest effektive er, at behandlingen bliver tilpasset særligt til dig. Når den bliver det, giver det dig mulighed for at få et forløb, der relaterer sig til dine vaner og rutiner. Det vil i meget højere grad hjælpe dig med at bryde de dårlige af slagsen. 

Et af de steder, hvor de tilbyder et behandlingsforløb, der tager højde for dig som person, er hos Stien. Det er et dansk behandlingscenter, der arbejder sammen med en række danske kommuner om at hjælpe borgere af med medicin- og alkoholafhængighed. 

Deres behandlingscenter ligger i rolige omgivelser, hvilket gør, at du kommer væk fra hverdagen. Det er et vigtigt skridt til at hjælpe dig med at bryde dine dårlige vaner. På centeret modtager du behandling fra en lang række forskellige personer. Nogle er selv tidligere misbrugere og kan derfor 100 % sætte sig ind i, hvordan du har det. Andre er uddannede behandlere, der har hjulpet rigtig mange misbrugere med at slippe af med deres misbrug igen.

De ser alkoholmisbrug som en sygdom, som du ikke kan blive helbredt fra, men som kan standses, så du ikke er lige så påvirket af den mere. Du kommer derfor aldrig til at få et normalt forhold til alkohol, men du lærer, hvordan du holder op med at drikke, så du kan få et normalt liv. 

Deres forløb er meget helhedsorienterede, så din familie, din partner og andre vigtige personer i dit liv er også en vigtig del af behandlingen.