Steak house restaurant Ringsted

06 januar 2019
Astrid Pedersen
image

Så snart man kommer uden for de større byer i Danmark, er kvalitets restauranter ikke noget, der hænger på træerne. Derfor er den midtsjællandske by Ringsted utroligt heldig at være beriget med en restaurant som Ferdinands Bøfhus. Ferdinands Bøfhus er noget så sjældent som en steak restaurant med et kæmpe udvalg af kvalitets bøffer, skåret på de fineste udskæringer af kødkvæg fra Sydamerika, USA og Danmark.

Gå på steak house i Ringsted – hos Ferdinands Bøfhus

Hos Ferdinands Bøfhus finder du de mest kendte typer af bøffer så som ribeye, entrcote, mørbrad, striploin og planke steak. Samtlige bøffer fås i flere forskellige størrelser, som passer til enhver type appetit. De dygtige kokke på Ferdinands Bøfhus er lydhøre over for dine ønsker, og sørger for at stege din bøf til perfektion, uanset om du foretrækker den bleu, rare, medium rare, medium eller well done.

Du kan tilmed vælge imellem flere forskellige former for tilbehør, her iblandt garniture (friterede løgringe, grøntsager i wok, eller sprøde, grillede asparges) samt selvfølgelig kartofler i forskellige varianter. Og de lækre saucer, som serveres til bøfferne – rødvins sauce, bearnaise sauce, peber sauce eller tomat-fløde sauce – er selvfølgelig hjemmelavede fra bunden.

Er du på en klassisk tre retters menu, kan du fra menukortet vælge imellem flere lækre og varierede forretter samt desserter, som får tænderne til at løbe i vand. Og er du ikke i humør til bøffer, kan Ferdinands Bøfhus tilbyde andre hovedretter – for eksempel burgere i forskellige varianter samt flere lette pastaretter, eller en saftig, ovnbagt laks.

Dine dygtige tjenere står altid klar med en anbefaling af vin til såvel forret som bøffer (eller anden hovedret), fra det velassorterede og varierede vinkort. Ferdinands Bøfhus er desuden leveringsdygtig i en bred selektion af specialøl, hvis du ikke har smag for vin.

Se det store menukort på ferdinands.dk

Flere nyheder