Udskiftning af forrude – en tillidssag

Udskiftning af forrude - en tillidssag

Har du og din bil været impliceret i et trafik uheld, eller har bilen været udsat for hærværk? Er forruden i den forbindelse blevet smadret så eftertrykkeligt, at du ikke kan forsvare at køre videre med den – og skal den derfor skiftes?

Så bør du kontakte et autoværksted, som har en Dansk Bilglas A/S montør tilknyttet. På den måde er du nemlig sikker på at få en forrude i bedste kvalitet, monteret på forsvarlig vis. Og så har du den bedste garanti for en holdbar løsning.

Hvor kan jeg få skiftet forruden på min bil?

Du bør ikke overlade opgaven med udskiftning af forrude til hvem som helst. En forrude i en bil er nemlig andet og mere end blot en rude som alle bilens andre ruder. Disse er nemlig typisk fremstillet af et lags hærdet glas, hvor forruden er konstrueret som en sandwich af to lag glas med en tynd film ind imellem. Denne konstruktion beskytter føreren og eventuel passager imod flyvende glas splinter, skulle bilen komme ud i frontal kollision.

Samtidig er der for de fleste moderne bilers vedkommende flere af de elektroniske features, som er direkte integreret i forruden. Det drejer sig eksempelvis om antenne og varmetråde, men også om diverse sensorer – for eksempel bak sensor, vognbane assistent og nødbremse system.

Udskiftning af forrude på en moderne bil kræver således ikke blot teknisk snilde og et vist håndelag, men også et dybtgående kendskab til de enkelte bil modeller. Og et sådant finder du hos de dygtige montører tilknyttet Dansk Bilglas A/S.

Hvad tilbyder Dansk Bilglas A/S i forbindelse med udskiftning af forrude?

Når du vælger at lade en Dansk Bilglas A/S montør forestår udskiftning af forrude, er du garanteret den mest professionelle håndtering af din bil – og en efterfølgende kalibrering af bilens elektroniske udstyr. Læs mere på bilglas.dk