Udskiftning af forrude – find priser online

01 februar 2019
Astrid Pedersen
Udskiftning af forrude - find priser online

Har forruden på din bil fået en revne eller en skramme – eventuelt efter et stenslag – er det en god idé at skifte forruden ud. Denne type skader har det nemlig med at forværres med tiden, og gør under alle omstændigheder ruden mere skrøbelig og sårbar. Uanset hvilket mærke eller hvilken model, din bil har, kan det lade sig gøre at få udskiftet forruden på bilen hurtigt, nemt – og relativt billigt – mange steder i landet.

Brug din forsikring, når du skal have skiftet din forrude

Det er umuligt at svare fyldestgørende på spørgsmålet ”hvad koster en udskiftning af min forrude” uden at kende dine forsikrings vilkår – for eksempel dækningsgraden og selvrisikoen. Din bilforsikrings type har under alle omstændigheder en indflydelse på prisen af en ny forrude.

Du bør derfor læse din forsikrings police igennem, og evt. kontakte dit forsikringsselskab, for at finde ud af hvad en ny forrude kommer til at koste. Hvis din selvrisiko er høj, kan det være, at du kommer til at betale den fulde pris for udskiftning af forrude, uden at modtage noget retur fra din forsikring.

Udskiftning eller reparation af forrude?

Selv om du har fået en skade i din bils forrude, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at udskifte forruden. Hvis skaden er forholdsvis lille, kan det i nogle tilfælde godt lade sig gøre at reparere forruden, og dermed begrænse skadens omfang samt mulighed for at brede sig.

Det er i reglen billigere for dig med en reparation af forrude, end det er med udskiftning af forrude. Hvis det blot drejer sig om et mindre stenslag, vil en reparation kunne gøre det ud for en komplet udskiftning af forrude – og du kan slippe med at betale så lidt som 350,- kr.

Du kan læse mere om pris ny forrude på hvad-koster-det.dk

Flere Nyheder